fredag den 12. juni 2015

Endeligt fik vi tegningerne

Jeg blev meget glad da jeg i dag modtog en mail fra Milton Huse med tegningerne over huset, men allerede inden jeg nåede at åbne for den vedhæftede fil var glæden ved at ændre sig til en undrende fornemmelse.

I mailen stod der:

OBS.: huset er hævet 42 cm over den udregning af eks. fundering.

Mon det så betyder at den faste pris som vi havde fået ikke er fast alligevel eller giver Milton huse mon gratis alt det ekstra sand?

Kort tid efter blev jeg ringet op af ham der havde sendt tegningerne. Han kunne ikke svare mig på om det ændrede noget ved prisen, så det blev jeg desværre ikke meget klogere af. Jeg skulle tale med sælgeren om prisen, men han holder ferie, så nu må vi vente til han er tilbage fra ferie før vi ved hvad det betyder.

Da jeg får kigget på tegningerne kan jeg se at der er taget udgangspunkt i en tegning som vi har kasseret og ikke den tegning som var med i tilbuddet. Mon Milton Huse bevidst trækker tegningerne i langdrag fordi de godt kan se at de ikke kan nå at levere til den aftalte tid og derfor sørger for at Rebild Kommune ikke kan nå at godkende tegningerne inden den deadline som var sat? Jeg håber det ikke, men det kunne godt føles sådan.

Nu må vi bruge weekenden på at gennemgå tegningen og melde rettelserne tilbage og så se hvor lang tid vi igen skal vente.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar