onsdag den 10. december 2014

Vores nye hus

Vores nye hus er nok et stykke ude i fremtiden - hvor langt afhænger af flere forskellige faktorer.Vi drømmer om at komme til at bygge et nyt hus. Helst i 9230 Svenstrup J, men først er der noget med at vores nuværende hus skal sælges.

Huset er blevet sat til salg og det har kun være til salg i ca. en uge. Vi har haft vores første fremvisning og den anden kommer i morgen, så indtil videre er det meget positivt.

Noget andet meget positivt er at der udover et par fremvisninger også er en del som har hentet salgsopstillinger for huset, så der er en del som har vist interesse for huset.

Skal du se det lille fine hus i Svenstrup som er sat til salg kan du finde det hos Aalborg Mægleren her: http://www.ambolig.dk/sag/36269/Ingrid-Marie-Vej-6-Svenstrup-9230-Svenstrup-J


Når huset er solgt skal vi i gang med at finde en ny grund og snakke med forskellige virksomheder som kan hjælpe os med at bygge huset.

Vi vil selvfølgeligt gerne høre fra andre der har været igennem lignende. Vi er både interesseret i positive og negative oplevelser. Vi vil jo helst undgå dårlige oplevelser.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar