søndag den 21. december 2014

Drømmen om vores nye hus

Vi har haft 5 fremvisninger til 5 forskellige og derfor er optimismen høj omkring et snarligt salg af vores hus så vi kan komme i gang med byggeriet af vores nye hus.

Derfor bliver der også tegnet på livet løs så vi kan få indrettet huset helt perfekt til vores behov.

Det som der skal være i huset er 2 store børneværelser, 2 badeværelser, 1 soveværelse, 1 kontor, 1 stort køkken, 1 stort bryggers og en stue.

Derudover vil vi gerne have et depot og måske et walk-in i forbindelse med soveværelset. Der skal være så lidt gang som muligt da dette ofte blot vil være spildplads/dårlig indretning.

Der må meget gerne være plads til et badekar i det store badeværelse og hvis det er muligt skal der laves en hems på børneværelserne.

Den plantegning vi på nuværende tidspunkt er mest glade for rammer en samlet størrelse på ca. 165 m2 som også er den størrelse som vi har forventet at skulle bygge. Huset vil indeholde alle ønskerne på nær walk-in, men et stort soveværelse hvor der er god plads til et eller flere skabe.I forbindelse med køkkenet er der lavet et depot og grundet depotet er der kommet en smule gang. Det kan dog også blive positivt da vi i forhold til plantegningen vil kunne bytte rundt på kontor og lille badeværelse og dermed få det tættere på køkken, stue og børneværelser.

Kommer kontoret ud med indgang fra bryggers vil det også være mere afskærmet fra resten af huset og dermed kan man nemmere ”gå på arbejde” på kontoret.

Hvis vi bygger huset som plantegningen kan vi lave loft til kip i køkken og på børneværelserne og dermed kan køkkenskabene blive rykket ind på børneværelserne under hemsen. Dermed bliver der ikke plads til at ligge ting ovenpå skabene som bare kommer til at ligge og rode og børnene vil kunne få et stort sengeområde på hemsen og stadig vil der være godt med gulvplads i selve værelserne.

Op til hemsen er det planen at der skal være en kombineret trappe og skabsplads, således at trappen bliver 60 cm bred ligesom dybden af skabene som skal bygges ind under trappen.

Dermed optager trappen ikke på samme måde masser af plads fra værelserne da der alligevel skal være skabsplads.

Ved at have køkken og stue til at være ved siden af hinanden vil det være muligt at have en brændeovn med glasplade mod både køkken og stue og dermed vil man kunne nyde ilden mens man tilbereder maden og spiser den i køkkenet og når man så efterfølgende går i stuen vil der stadig være gang i brændeovnen der.

Bryggerset er stort nok til at der kan være bord og skabe hele vejen rundt og der vil stadig være godt med gulvplads hvor der kan stå tørrestativ eller lignende.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar