mandag den 18. april 2016

Støttemuren mod vejen er ved at være på plads

Der er blevet brugt mange timer og mange kræfter, men nu er vi ved at være færdige med arbejdet med støttemuren ud mod vejen.Der er blevet gravet en del jord og sand af skrænten, og herefter gravet en rende til at støbe i.

Da der var fyldt beton i hele renden blev den første række Scan støttemursten sat i betonen, og det fik lov til at hærde.

Vi lavede et knæk på muren, med fundablokke, da Scan støttemurstenene ikke er gode til hverken buer eller knæk.

Støttemuren er lavet som en åben mur, så der er jord mellem alle stenene. Det betyder at vi kan plante stenbedsplanter i støttemuren, så det ikke bliver en kæmpe stor grå kedelig betonoverflade som vi kigger ud på.

Nedenfor søttemuren skal der være et lille bed de første 10-12 meter – hen til knækket. Der skal graves en del sand af og køres jord på i stedet. Det bliver klaret her det næste stykke tid, og herefter begynder vi at lægge fliserne langs huset og støttemuren.

Når vi når frem til st. bededag, regner vi med at der bliver tid til at lave indkørslen færdig, og så håber vi på at det igen vil hjælpe med at der ikke slæbes så meget sand ind i huset.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar