tirsdag den 6. september 2022

Glutenfri

Glutenfri mad er ikke altid nemt - men der findes forskellige løsninger der gør det hele nemmere.

Køb glutenfrit

I Danmark kan det være svært at finde butikker med et ordentligt udvalg af glutenfri varer, men der findes dog nogen steder hvor det kan lade sig gøre. Du kan eksempelvis læse om en Glutenfri Gårdbutik på netavisen Aalborg I dag.

Alle varer i butikken er glutenfri - både dem man normalt forventer er naturligt glutenfri som marmelader, olier, krydderier osv, men du finder også et bredt udvalg af forskellige brød, kager, pasta, mel, småkager osv. som normalt indeholder gluten men som også kan købes hvor de er fremstillet uden glutenholdigt mel som hvede, rug og byg.

Spis naturligt glutenfri

Det er også muligt at spise naturligt glutenfrit som ris, kartofler, kød, grøntsager og lignende, i stedet for at kigge efter alternativer der ligner glutenholdigt mad.

Det er ikke nødvendigt at spise pasta, pizza, franskbrød osv. og man kan finde masser af løsninger uden at man går glip af noget.

Dog er det lækkert at der findes muligheder for at købe en færdigbagt pizzabund, så man nemt kan lave en glutenfri pizza den dag hvor resten af familien eller vennerne skal have pizza, og at man kan købe forskelligt brød, pasta osv.



Ingen kommentarer:

Send en kommentar