fredag den 9. november 2018

Styr på økonomien

I forbindelse med at vi drømte om at bygge vores eget nye hus, tænkte vi rigtigt meget over om vi nu havde råd til det.

Da jeg var selvstændig, har jeg i mange år rådført mig med statsautoriseret revisor René Aagesen der i dag er indehaver af RéVision+ Statsautoriseret Revisionsaktieselskab.

RéVision+ var en rigtig stor hjælp for os. De hjalp med at beregne rådighedsbeløb og udarbejdede budgetter som gav os overblik over vores økonomi.

Dette økonomiske overblik var en stor hjælp da vi skulle i banken og låne penge til vores nye hus.

Herudover hjalp RéVision+ os med at vurdere hvilket lån vi skulle vælge under hensyn til vores løn, virksomhedens indtjening, ønsker til luft i økonomien og pris på renter, gebyrer og lånoptagelse.

Alt i alt fik vi ret godt styr på økonomien i forbindelse med at bygge vores nye hus grundet en professionel og saglig statsautoriseret revisor, og vi fik truffet nogen valg der gjorde at der blev mere økonomi til noget af det vi rigtigt gerne vil, så haven har fået den helt store tur og der er mange flere penge til ferie og fornøjelse end vi havde haft uden hjælpen.


Herfra skal der lyde en klar anbefaling - Hvis I ikke føler at I har helt styr på jeres økonomi omkring byggeriet, skal I ikke nøjes med at lytte til jeres bankrådgiver - det er sælgere som vil sælge jer et bankprodukt og ikke nødvendigvis rådgive jer til at vælge den bedst mulige løsning. Derfor: Tag fat i en uvildig til at hjælpe med at kigge økonomien igennem, så der er helt styr på budgetter, lån osv.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar