tirsdag den 21. juli 2015

Dialog med Nordjyske

Jeg er i dag blevet kontaktet af en journalist ved Nordjyske som var noget interesseret i historien om priserne på byggegrundene i Rebild Kommune som er blevet nedsat lige efter vi købte vores uden at der er tænkt over konsekvenserne og hvad der eventuelt kunne gøres for os og andre i lignende situationer.

Jeg har tidligere skrevet om dialogen med Borgmester for Rebild Kommune, Leon Sebbelin vedrørende denne nedsættelse af priserne lige efter at de har afvist at forhandle med os, og det var dette tidligere indlæg som journalisten fra Nordjyske har fundet frem til.

Som jeg skriver nederst i indlægget overvejede jeg selv at gå til medierne, men jeg har valgt at springe over i denne omgang selvom det var meget let at hoppe på nu hvor jeg blev kontaktet af dem.

Jeg har dog aftalt at tale videre med journalisten til september når økonomiudvalget og Leon Sebbelin har behandlet buddene på byggegrundene i kommunen, og samtidig har taget stilling til om vi kan kompenseres for et eventuelt værditab på vores grund i forbindelse med afslag i prisen på en af nabogrundene.

Når vi kommer dertil kender vi også lidt mere til vinklen på historien.

Nu håber jeg bare at vi snart kan koncentrere os om byggeriet af vores nye hus og ikke om alt muligt andet.

Vi glæder os til at vi kommer i gang og vi glæder os endnu mere til at vi kan flytte ind i den nye hus i Suldrup.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar