søndag den 18. januar 2015

Åbent hus og mange fremvisninger

Det går rigtigt godt med fremvisningerne af vores hus, og med den netop færdiggjorte tilstandsrapport er der ved at være mulighed for at der snart sker noget med salget af huset.

Vi har haft 10 forskellige par ude at kigge på huset, så det er rigtigt spændende om vi snart skal til at forhandle med nogen. I dag havde vi åbent hus og her var der også besøg at potentielle købere.

Vi glæder os til at få solgt huset så vi kan komme videre med planerne om at bygge nyt.

Jo mere vi snakker om hvordan husets rum skal være, jo mere hælder vi til den tegning som vi lagde på tidligere i indlægget Drømmen om vores nye hus.

Når vi taler med forskellige om byggeriet er der forskellige fordele og ulemper ved dem alle. Dem der bygger typehuse skulle blive noget dyre når man har specielle ønsker eller hvis der kommer uforudsete ting omkring grunden, så når vi nu gerne vil have lavet køkken og børneværelser lidt specielt er det ikke sikkert at det kan svare sig at vælge et af dem.

Det kunne ellers være rart med et veletableret firma hvor man ikke skal betale noget før man flytter ind. Dermed vil vi have mulighed for at spare lidt mere op under selve byggeprocessen og dermed vil der kunne komme flere ting med ind i huset fra første dag.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar