mandag den 23. november 2015

Køkken, badeværelse og bryggers er ved at være på plads

I weekenden havde vi håbet på at kunne komme til at lægge fliser i carporten, men da køkkenfolkene var der opgav vi at skulle til at lave noget.

De skulle have lov til at gå i fred og ro uden at skulle tage hensyn til os. Et plus ved at de var der, var at vi kunne komme ind i huset og se hvordan det hele så ud nu, og det ser fantastisk ud.
Det ser rigtigt godt ud med køkken, bryggers og bad opsat i huset.

Nu er der 3 uger til vi får nøglen og kan begynde at flytte ind, så nu er det også snart tid til at køre forbi BOXIT Aalborg efter flyttekasser, bobleplast og andet flyttetilbehør som vi nok skal få brug for.

Sidst vi flyttede havde vi en sækkevogn med gummihjul. Den har vi ikke nu, så måske der også skal indkøbes en ny sækkevogn, for den hjalp godt til med flytningen.

Vi er så småt begyndt at pakke ned og bo i flytterod, så det bliver skønt om 21 dage hvor vi kan begynde at flytte ind i vores nye hus.

Planen om at få et ekstra kalenderlys er blevet sat i værk, og pigerne syntes at det er rigtigt sjovt at kunne følge med i hvor lang tid der er til vi skal flytte.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar